M#10: O BORZI LJUBEZNI.

20.3.2018

Dragi.

Ti veš, ker sem ti že omenila, da si želim fanta. Ne kar takoj, da bi me danes eden osvojil, ampak tako, bolj počasi. V bistvu ne vem, ker se bi s tem soočala prvič in se mi tudi sanja ne, kako se bi sploh morala obnašati. In ker pravih prijateljic nimam, sem se zatekla v svet interneta. Malo sem povprašala na Facebooku in Twitterju, pisala sem celo na med over net, da povprašam, kje bi lahko dobila izbiro fantov. Domnevam, da ne moreš kar iti po ulici in vsakega fanta, ki ga srečaš, vprašati, če bi bil tvoj fant, kot se to vidi v filmih. Verjetno bi izpadlo butasto v realnosti.

Nekaj punc mi je svetovalo, naj grem ven. Ampak kam? Če bom stala pred hišo, verjetno ne bom nikogar zanimala, si mislim. Klubi, bari, pivnice, to me ne zanima. Da bi se name prilepil nek pijan fant, ne, to me res ne pritegne. Druge so mi priporočile telesne aktivnosti, torej šport, kjer nisem ravno doma. Saj grem rada s kolesom, ampak kakšna pa je možnost, da bom srečala samskega kolesarja? In to še ni vse, če recitiram tisto priljubljeno reklo iz prodaje, kjer te že skoraj prepričajo v nakup, nato pa dodajo še ta magičen izrek, ki te dokončno prepriča, da to boš pa kupil, četudi ne rabiš. Če bom recimo s kolesom stala ob cesti, se bo kak samski kolesar ustavil? Ali, če me bo prehitel, naj dirjam za njim in kričim ¨čakaj, čakaj, ti si meni všeč¨? Močno dvomim, da bi se kdo zaljubil vame na prvi pogled, sploh ko bi bila vsa prešvicana in zadihana.

Nato mi je kar nekaj ljudi napisalo, da danes poteka modernejša doba in da se partnerja išče na internetu. Tako je najhitreje, menda, pa samo sliko dodaš in napišeš nekaj hobijev in podatkov o sebi in potem čakaš, da ti kdo piše. Rekli so, da je to najceneje, ker ne rabiš drage obleke, ne rabiš izgledati dobro, ker pač le klepetaš in čas si vzameš zvečer, eno uro, odpišeš tistim ki te zanimajo oziroma naredijo vtis in je. Da ne povem, ko sem o tem povprašala na med over netu, mi je nekaj fantov takoj pisalo, da če sem za zmenek. Kar tako, takoj. Mislim, ne takoj, ampak v roku enega tedna. Nekateri so pustili kar email naslov, naj jim pišem. Eden je celo obljubil, da bi pri njemu dobila vse, kar bi si želela, kar se mi zdi nelogično, ker kako bi pri njemu dobila vse, če sploh ne ve, kaj si želim. Če bi mi rekel, se dobiva v tej in tej kavarni in greva potem k meni domov in bi se dobila in šla k njemu domov in bi me vprašal, če bi kaj jedla in bi jaz rekla, želim si škampe na buzari in bi on rekel, tega pa nimam, potem to ne bi bilo to. Ne obljubljat vsega, če potem enih škampov ne moreš pripravit.

Kot si opazil, dragi, sem današnji datum podčrtala z rdečim kemičnim svinčnikom, ker sem se odločila, da je današnji dan nekakšna moja prelomnica. Uradno sem se prijavila na borzo ljubezni. Raziskala sem vse možne portale za spoznavanje fantov in se na večino prijavila. Tinder me je oni dan, ko sem se prijavila, kar malo razočaral, je pa res, da sem namesto svoje slike objavila sliko simpatičnega mucka, ki v gobčku drži vrtnico. Pisal mi ni nihče. Danes pa sem se prijavila na kupid, ona on, urgenco, avanture, jazinti, mojpartner, twoo, badoo, bumble in mogoče še na kakšnega, ki sem ga zdaj pozabila. Na vseh straneh sem izpolnila profil, tako da bo vsak vedel, koliko let imam in iz kje okvirno prihajam, napisala hobije in objavila sliko. Sicer ne takšne, kot jo imam na osebni, ampak eno lepšo, ki sem jo posnela lani na morju, ampak se vidi le obraz, na drugi pa sem slikana v hrbet. Slikala me je mami lani, ko sva šli na Zajamnike. S tem, da sem se na vse to prijavila, se začenja moja pot v svet ljubezni. Zdaj pa da vidimo, kako bo to potekalo. Dragi, veš da ti bom poročala.

Firbčna kot sem, sem že zvečer hotela preveriti, če je kaj odziva, ampak mislim, da bo večje presenečenje, če to storim jutri po službi. Poleg tega nočem, da me zasvoji, kot pravijo, da internet zasvoji. Čeprav je zame izredno malo možnosti, da bi me.

Prav zanima me, koliko fantov mi bo pisalo. Z mislijo na to se sedaj poslavljam. Se oglasim, ko se bo kaj zanimivega zgodilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja